News

Het team Networking van Exertis Go Connect Benelux wordt overgenomen door Exertis Enterprise

Het team Enterprise Networking van Exertis Go Connect Benelux is onderdeel geworden van Exertis Enterprise, een in Europa opererende distributeur, waarvan het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is, en van wie het moederbedrijf, DCC, in de FTSE 100 staat.

Het Nederlandse bedrijfsonderdeel Enterprise Networking van Exertis Networking, gevestigd in Dordrecht, bestaat uit een team specialisten op het gebied van pre-sales, sales en serverinstellingen. Zij krijgen op dit moment training over alle onderdelen van het dienstenpakket van Exertis Enterprise en worden dan ook spoedig volwaardige leden van het Exertis Enterprise-team.

De samenwerking heeft meerdere voordelen. Niet alleen maakt het bedrijfsonderdeel Enterprise Networking van Exertis Benelux nu deel uit van een grotere organisatie, het geeft het team in de Benelux de mogelijkheid gebruik te maken van zijn leveranciersdiensten, en beide partijen kunnen hun dienstenpakket uitbreiden, en meer specifiek, de connecties van Exertis Enterprise met Europese leveranciers versterken. Een voorbeeld hiervan is de relatie tussen Exertis Benelux en Huawei in Nederland, België, en Luxemburg, die de bestaande relatie die Exertis Enterprise in het Verenigd Koninkrijk met deze leverancier heeft, aanzienlijk versterkt.

Steve Cowley, General Manager – Europe van Exertis Enterprise: “De overname van het team dat zich toelegt op netwerken, versterkt niet alleen onze marktpositie in Europa, maar geeft ook een impuls aan onze relaties met Tier 1-leveranciers in Europa, omdat we nu beter dan voorheen gebruik kunnen maken van regionale kennis en ervaring wat betreft hoe producten het best op de markt te brengen en hoe het meest efficiënt met Tier 1-leveranciers in de Benelux samen te werken. Samen met de brede ervaring van Exertis Benelux op de zakelijke markt verschaft dit ons een sterke en waardevolle concurrentiepositie.”

“Deze relatie levert de klanten van Exertis Benelux veel voordelen op, omdat nu ze nu deel uitmaken van Exertis Enterprise, ze toegang hebben tot een breder en vollediger dienstenpakket met uitgebreidere financiële, administratieve en marktondersteuning van een organisatie in de FTSE 100. Uiteindelijk kunnen klanten profiteren van een groot aantal voordelen om zichzelf te onderscheiden op de markt en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”

Dankzij de acquisitie van het onderdeel Enterprise Networking van Exertis Benelux Go Connect, heeft Exertis Enterprise heeft ook het bereik van zijn Europese opslag- en logistieke faciliteiten vergroot, waardoor de volgende dag al kan worden geleverd in het geval van beschikbare producten, en waardoor sneller en efficiënter binnen Europa geleverd kan worden.

James Ward, Managing Director van Exertis Enterprise: “We zullen vast blijven houden aan onze drie belangrijkste aandachtspunten: de organisaties van onze klanten ondersteunen door middel van onze veelzijdige, waardevolle aanpak, groei op de Europese markt, en natuurlijk het feit dat we voor hen, ongeacht het zakelijk klimaat waarin zij zich bevinden, een betrouwbare adviseur blijven.”

Source: Exertis Enterprise
Published Date: 09/07/2020

Back to News