News

Hammer nieuwe Europese distributeur voor StorageCraft OneBlox scale-out opslag

Hammer en StorageCraft Technology hebben een distributieovereenkomst voor heel Europa aangekondigd, waarbij Hammer de StorageCraft OneBlox® scale-out oplossingen toevoegt aan zijn portfolio.

Het partnerschap zal StorageCraft's converged middensegment-opslagtechnologie in heel Europa introduceren, volgend op de overname van Exablox Corporation door het bedrijf eerder dit jaar.

StorageCraft OneBlox is een objectgebaseerd scale-out opslagmiddel dat veel voorkomende opslag-pijnpunten voor bedrijven oplost: complexe installatie, omslachtig management, beperkte capaciteit enupgrade mogelijkheden.

Het grote bereik en de expertise van Hammer in Europa maakt ze een logische keuze als pan-Europese distributeur met toegevoegde waarde voor de serie OneBlox-producten. “We zijn blij dat we gaan samenwerken met Hammer voor de distributie van ons OneBlox productaanbod in Europa,” zei Andy Zollo, vice president of sales in EMEA voor StorageCraft. “Onze eenvoudige, krachtige en flexibele scale-out, objectgebaseerde opslagoplossing met geavanceerde functionaliteit laat bedrijven van alle formaten hun opslag uitbreiden als hun bedrijf groeit.”

Hij voegde toe: “Hammer heeft een diepgaande kennis, ervaring en exceptionele reputatie in het brengen van de nieuwste innovatieve opslagoplossingen naar de markt in heel Europa. Hun benijdenswaardige succes op dit gebied, gekoppeld aan de aanvullende diensten en ondersteuning, maakt van Hammer de eerste keus als distributeur met toegevoegde waarde voor bedrijven die kwaliteit, waarde en ongekende ondersteuning zoeken.”

Gerard Marlow, General Manager – OEM & Whitebox Storage voor Hammer, zei: “De lijn OneBlox-producten is een innovatieve, pay-as-you-grow, objectgebaseerde scale-out NAS opslagoplossing. Het biedt geavanceerde functionaliteit zoals inline deduplicatie, compressie, constante snapshots, encryptie en off-site replicatie.

“Met OneBlox kan Hammer een zakelijke oplossing bieden aan al zijn klanten. Werken met StorageCraft geeft ons de mogelijkheid om een unieke oplossing te bieden aan bedrijven die geconfronteerd worden met explosieve groei van data en zeer strikte uptime-vereisten. OneBlox converged middensegment opslagtechnologie met baanbrekende schaalbaarheid geeft deze bedrijven het vertrouwen dat hun data veilig, toegankelijk en geoptimaliseerd zal zijn op elk gewenst moment.”

Source: Hammer
Published Date: 07/11/2017

Back to News