News

Exertis Hammer wordt de eerste Europese distributeur van Seagate Enterprise Data Solutions

Exertis Hammer heeft aangekondigd dat het zijn aanbod van Seagate-oplossingen uitbreidt met  Seagate Enterprise Data Solutions en is de eerste distributeur in Europa die deze keuze maakt. De Seagate Exos- en Nytro Systems-reeks biedt een ongekende modulariteit voor onbeperkte gegevensgroei, waardoor klanten hun eigen infrastructuur kunnen bouwen of onmiddellijk een volledig geoptimaliseerd end-to-end-systeem kunnen inzetten.

IDC's Data 2025 white paper, gesponsord door Seagate, voorspelt dat tegen 2025 de wereldwijde datasphere  zal groeien tot een verbluffende 163 zettabytes, waarbij bedrijven verantwoordelijk zijn voor het creëren van 60% van deze gegevens. Met de enorme hoeveelheid gegevens waarvan wordt voorspeld dat ze de komende jaren zullen worden gemaakt, zoeken bedrijven steeds vaker naar een manier om hun capaciteitsbehoeften op te lossen zonder een compromis te hoeven sluiten over ruimte.

Seagate Exos Systems levert Exos-harde schijven met hoge opslagcapaciteit voor bedrijfstoepassingen, met een behuizing die toegang biedt tot maximaal 106 schijven. Deze oplossing biedt een ongekende 1,4PB aan business intelligence in slechts 4U rackspace of 168 TB in niet meer dan 2 rack units. De TCO is laag. Snelheid: 12Gb/s.

Seagate Nytro Systems levert krachtige, efficiënte opslagoplossingen in flexibele modules. Deze bestaan uit een combinatie van een aantal Seagate Nytro-flashdrives in behuizingen ter ondersteuning van een volledig geoptimaliseerd end-to-endsysteem. De oplossingen voor datacenters bieden een uitzonderlijke IOPS per eenheid rackopslag. Ze zijn schaalbaar zodat de TCO beperkt blijft. Bovendien bevatten ze functies van drives tot behuizing met een vlotte verticale integratie. En de kosten? Die zijn beperkt.

Elke flexibele behuizing is ontwikkeld om de ultieme prestaties van de juiste klasse harde schijven en SSD's te ondersteunen, afgestemd op de toepassingsbehoeften van de klant.

Adam Blackwell, General Manager voor software defined storage bij Exertis Hammer: "We zijn verheugd dat we ons  Seagate- portfolio uitbreiden naar nieuwe en bestaande klanten die systemen nodig hebben waar prestaties van het grootste belang zijn, datagroei onbeperkt is en modulariteit ongekend. We hebben al meer dan 20 jaar een fantastische samenwerking met Seagate en we zien ernaar uit met dit nieuwe aanbod waarde toe te voegen aan de klanten van klanten. " 

David Thompson, Sales Manager EMEA bij Seagate: " "Exertis Hammer's bewezen toewijding aan de markt en het begrip van onze producten maakte het de ideale eerste distributiepartner voor systeem portfolio.  Seagate streeft ernaar om innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de complexe behoeften van de hedendaagse bedrijven. Deze revolutionaire datacenteroplossingen stellen de klanten in staat om hun infrastructuren aan te passen aan hun eigen behoeften. Deze revolutionaire datacenteroplossingen stellen klanten in staat om infrastructuren aan te passen, of een volledig geoptimaliseerd, end-to-end-systeem in meerdere use-cases in te zetten met behulp van Seagate's marktleidende technologie.

Met het uitgebreide Seagate-aanbod en de marktexpertise van Exertis Hammer kunnen klanten profiteren van de snelheid, capaciteit, schaalbaarheid en beveiliging die het nieuwe systeemaanbod biedt. Klanten kunnen contact opnemen met define@hammerplc.com voor meer informatie, en Seagate-systemen zijn ook beschikbaar via de Exertis-bedrijfsdivisie.

Source: Hammer
Published Date: 14/11/2018

Back to News