News

Exertis Hammer en StrongBox Data Solutions

Exertis Hammer en StrongBox Data Solutions bieden EMEA-brede data gebruikers een intelligent data management systeem voor multi-vendor storage omgevingen.

 

Exertis Hammer heeft een partnership getekend met StrongBox Data Solutions, de toonaangevende leverancier van intelligente datamanagement systemen, voor EMEA-distributierechten op zijn StrongLink data management software.

StrongLink stelt gebruikers in staat om de maximale waarde uit hun data te halen door het automatiseren van veel van de moeilijke problemen met betrekking tot heterogene opslagomgevingen zoals gegevensbescherming, migraties, archivering, governance en provenance.

Met StrongLink kunnen gebruikers ook beter voldoen aan compliance verplichtingen, zoals GDPR, en langetermijnbewaring van gegevens en het vereenvoudigen van het beheer van complexe bestandssystemen over meerdere leveranciersplatforms.

Exertis Hammer streeft ernaar om StrongLink op te nemen als onderdeel van de verkoop van grote dataopslagsystemen.

"StrongLink is gericht op iedereen die grote hoeveelheden data op een intelligente en veilige manier wil beheren", aldus Adam Blackwell, General Manager for Software Defined Solutions van Exertis Hammer. "Het is nu een van onze samenwerkende leveranciers, die samenwerken om ons te helpen een volledige oplossing met toegevoegde waarde te bieden aan de belangrijkste gebruikers van gegevensopslag".

StrongLink maakt gebruik van standaard en aangepaste metadata om krachtige analytics te bieden en workflows op te bouwen voor het automatiseren van opslag en gegevensbeheer in multi-vendor storage omgevingen. Het vereenvoudigt de complexiteit van gegevensbeheer en -beveiliging, verbindt elk opslag- en cloud-platform en kan worden geschaald om aan de meest veeleisende gegevensomgevingen ter wereld te voldoen. Door gebruik te maken van een dergelijk open platform worden gebruikers niet opgesloten in bepaalde opslagoplossingen van leveranciers.

"Onze missie is om opslag en gegevensbeheer eenvoudig, geautomatiseerd en kosteneffectief te maken", aldus David Cerf, CEO van StrongBox Data. "We pakken de unieke problemen aan die voortkomen uit heterogene opslagomgevingen zoals migraties, technologische vernieuwing, HPC, archivering en bedrijfscontinuïteit. We zijn verheugd om samen te werken met Exertis Hammer en zo te profiteren van het brede Europese bereik en de uitgebreide koppelingen binnen een reeks van verticale markten.

Source: Hammer
Published Date: 31/01/2019

Back to News