News

Exertis Hammer breidt het Western Digital-portfolio uit met unieke overeenkomst voor Data Centre Systems

Exertis Hammer heeft aangekondigd dat ze het aanbod van Western Digital hebben uitgebreid met de distributierechten om IntelliFlash™ aan te bieden in Europa, Zuid-Afrika en Israël.

Door de uitbreiding van het Western Digital portfolio heeft Exertis Hammer nu de unieke mogelijkheid en beschikking over het volledige assortiment Western Digital Data Centre Systems (DCS), waaronder IntelliFlash, mission critital en gevirtualiseerde omgevingen, primaire workloads, en kan het worden geleverd in hybride, all-flash en all-NVMe oplossing. Dit vormt een aanvulling op het bestaande Western Digital aanbod van een toonaangevende reeks met o.a. harde schijven in hoge capaciteit en hoge prestaties en platforms zoals servers, JBOD's en JBOF's die software gedefinieerde opslagomgevingen mogelijk maken.

Paul Silver, Senior Director EMEA DCS Sales bij Western Digital, zei: "Dankzij de ijzersterke door Western Digital gefabriceerde Data Centre Systems breiden wij ons bereik uit via partners van wereldklasse. Exertis Hammer heeft een uitstekende positie in de voorhoede van distributie van opslagtechnologie en wij geloven dat dit een krachtige reden is om een nieuwe klantenbasis te creëren en onze bestaande klanten te bedienen met een aantrekkelijk nieuw onderdeel in ons portfolio".

Adam Blackwell, General Manager voor Software Defined Solutions bij Exertis Hammer, zei: "We zijn verheugd over de mogelijkheid om onze gevestigde en vertrouwde adviseur in dienst te nemen voor het volledige Western Digital DCS-portfolio en zijn enthousiast over de mogelijkheden die het IntelliFlash assortiment ons en onze klanten biedt. We hebben al vele jaren een uitstekende relatie met Western Digital wat een geweldige basis vormt voor dit nieuwe hoofdstuk van onze samenwerking.

De DCS business unit van Western Digital is een toonaangevende leverancier van datacenter infrastructuuroplossingen voor Enterprise, private cloud en edge datacenters. Het volledige datacenterportfolio ondersteunt toepassingen op elk niveau, van mission critical tot lange termijn en archief opslag. Het portfolio omvat de IntelliFlash hybride, all-flash en NVMe-opslagsystemen; ActiveScale™ petabyte-scale hybride cloud object opslagsysteem; OpenFlex™ NVMe-over-Fabric™ (NVMf) open composable infrastructuur; Ultrastar® sever en storage platforms; Ultrastar memory extension drive en zijn verwante serie de Ultrastar HDD's en SSD's van Ultrastar-datacenterklasse.

Source: Hammer
Published Date: 08/02/2019

Back to News