News

Exertis Enterprise - een groeiende aanwezigheid in Europa, voor verkopers en klanten

Exertis, een toonaangevende ‘route-to-market’ en supply chain-partner voor wereldwijde technologische merken voor consumenten, bedrijven en ondernemingen, kondigde vandaag de volgende initiatieven aan, met betrekking op de Ondernemingskamer:

 

  • Exertis Hammer wordt in het VK en Europa hernoemd tot Exertis Enterprise
  • Uitbreiding van het bedrijfsnetwerkportfolio bij Exertis Go Connect in de Benelux
  • Verbeterde logistieke faciliteiten, ten behoeve van de Europese onderneming
  • Lancering van een virtueel Exertis Enterprise-evenement in het VK

Hammer werd onderdeel van de Exertis Group, toen de onderneming in 2016 werd overgenomen. Dit versterkte het bedrijfsportfolio van Exertis in het midden- en hogere segment van de server- en opslagmarkt en vergrootte zijn Europese geografische voetafdruk. In juli 2018 werden de commerciële en sales teams van Hammer en Exertis geïntegreerd, wat klanten onder het merk Exertis Hammer een uitgebreider en aantrekkelijker aanbod leverde.

James Ward, directeur van Exertis Enterprise, stelt: "Na de zaken over een bepaalde periode te hebben geconsolideerd, is het nu tijd om de afdeling te hernoemen. We zijn met recht trots op de geschiedenis van Hammer en we zijn vereerd over het enorme succes dat we hebben bereikt. Het ethos en de benadering met toegevoegde waarde van Hammer, die al bijna 30 jaar ongewijzigd zijn, vormen een stevig kader voor Exertis Enterprise. Onze specialistische focus blijft, samen met ons flexibele, innovatieve en raadgevende karakter ongewijzigd, terwijl we de wederzijdse groei voor onze verkopers en resellers blijven stimuleren.”

De Exertis Enterprise-afdeling heeft kantoren in het VK, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden (waar het de Scandinavische landen toelevert), Nederland en Spanje (waar het Iberia toelevert).

De networking business unit van Exertis Go Connect, dat de Benelux toelevert, is nu geïntegreerd met de voormalige teams van Exertis Hammer en biedt een uitgebreidere portfolio en expertise, waar resellers in de regio van kunnen profiteren. Bovendien kan de uitbreiding van zijn logistieke- en magazijnvoorzieningen in die geografische regio een snellere en efficiëntere levering in heel Europa faciliteren.

Steve Cowley, Europees directeur van Exertis Enterprise, verklaart:  “We hebben een geweldig platform om onze activiteiten in heel Europa uit te breiden, door lokale marktkennis te combineren met de mogelijkheid belangrijke verkopers een pan-Europese voetafdruk en schaalvoordelen te bieden. Door gebruik te maken van de diensten met toegevoegde waarde die we kunnen bieden, kunnen onze resellers hun klanten ook een aantrekkelijk voorstel doen.”

Met de huidige beperkingen in gedachten, organiseert het team van Exertis Enterprise VK op 15 juli ook een virtueel evenement, dat 30 dagen live zal zijn. "Stay Home, Stay Connected" zal de nieuwste innovaties in cybersecurity, dataopslag en thuiswerkoplossingen presenteren. De virtuele roadshow biedt een 'live-evenement'-ervaring, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om rechtstreeks met belangrijke vertegenwoordigers te chatten, seminarsessies bij te wonen, standen van verkopers te bezoeken en de meest recente informatie over producten, oplossingen en opportuniteiten te ontdekken.  Het evenement is toegankelijk via: https://exertisenterprise.online-events.co.uk

Source: Exertis Enterprise
Published Date: 02/07/2020

Back to News